PUBLICITAT

Santa Coloma

FC Andorra i Tona donen per bo empatar i sumar un punt

Les ocasions no sovintegen en un partit on Ludo va ser qui més a prop està de marcar pels tricolors

Per JOAN JOSEP BLASCO

Cursa de Quim i Ferré per fer-se amb el control de la pilota.
Cursa de Quim i Ferré per fer-se amb el control de la pilota. | J.J.B.
Les ocasions van ser més aviat escasses. Aprofitant que era l’únic enfrontament de la jornada, semblava per moments que a l’FC Andorra i la UE Tona els anés bé empatar per ser els únics en sumar el cap de setmana i que els permeti acostar-se als objectius que persegueixen uns i altres. No es van veure gols a la Borda Mateu. I d’ocasions, ben poques.
 
Els osonencs van ser els dominadors del joc, però sense que els locals patissin. Ja els anava bé que el rival tingués la pilota. Quim per part catalana rematava massa alt i a l’altra porteria Sebas servia una falta amb estratègia inclosa cap a Ferré, fent paret per a que la pilota acabés als peus de Ludo, que rematava al lateral de la xarxa. El Tona seguia tenint la possessió de la pilota i els andorrans tractaven de sortir a la contra. Arturo era buscat pels seus companys per col·lar-se entre els centrals. Passada la mitja hora Àlex rematava de cap, amb l’esfèrica escapant-se massa creuada. Juli al minut 38 va haver de ser substituït per lesió. La millor ocasió de l’enfrontament va ser per al Tona. Arribava al 41. Pla superava amb una vaselina la sortida de Pol, la pilota es dirigia a porteria, però va aparèixer Victor Hugo amb un salt amb Nando per enviar-la a córner.
 
A la segona part l’FC Andorra va saber controlar millor el matx. I se servia de les contres per tractar d’aportar perill a l’àrea rival. Arturo robava una pilota en camp propi per iniciar un contraatac. Guanyava metres i va jugar amb Sebas. Aquest va veure la internada de Ludo, per assistir-lo per a que es quedés sol davant el porter, però va voler tocar de primeres amb l’exterior i la rematada va escapar-se fora. A pilota aturada, mitjançant córners i faltes, eren les úniques situacions on hi havia incertesa de cara el marcador. Passaven els minuts i semblava que als dos equips ja els anés bé l’empat i sumar un punt. Ferré, amb una falta llunyana, va intentar sorprendre, però l’esfèrica s’escapava a pocs centímetres de la base del pal. 
 
El punt aconseguit amplia les distàncies respecte a la zona de descens. «Podem estar satisfets. En una jornada en la que la resta no juga tot el que sigui sumar és important», exposa l’entrenador tricolor, Justo Ruiz, destacant que a més es va obtenir davant un dels colíders: «L’equip ha tornat a demostrar que és molt competitiu». Els tricolors van ser més sòlids després del descans: «La segona part l’hem controlat molt bé. No ens han generat cap ocasió de perill».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT