La sub-21 s'avança, però perd 3-1

• Justo Ruiz fa debutar Pousa i Blanco, el qual marca als 32 minuts, tot i que Illes Fèroe aprofita les seves ocasions
TÓRSHAVN

El seleccionador, Justo Ruiz. Foto:

La selecció sub-21 es va trobar ahir a Illes Fèroe amb una bona oportunitat per tornar a puntuar per segona vegada en la fase de classificació del Campionat d'Europa de la categoria. El combinat entrenat per Justo Ruiz va tenir el partit encarat en el minut 32, quan Luis Emilio Blanco va avançar els tricolors, però l'equip local va aprofitar les seves ocasions en la segona part i va acabar imposant- se amb claredat per 3-1. Tant Blanco com Christopher Pousa van debutar ahir.

La selecció andorrana sabia que aquesta era una ocasió important per ser prop d'Illes Fèroe en la classificació, tot i que abans del partit ja els separaven set punts. Els nòrdics són l'únic equip amb el qual An- dorra havia aconseguit puntuar en aquesta fase, i sembla que aquest tren ara ja ha marxat. Amb tot, la sub-21 va donar mostres de millora substancial i fins i tot va aconseguir avançar-se mitjançant el migcampista Blanco, un nouvingut a la tricolor que va aprofitar l'oportunitat que Justo Ruiz li va donar. La primera part va finalitzar amb el 0-1 en el marcador, però Illes Fèroe se la va jugar en la represa, i Kamban va empatar el duel en el minut 51.

Amb els nòrdics buscant la victòria, Andorra lluitava per reviscolar, però en el 74 Baldvinsson aconseguia el 2-1, que deixava l'equip de Ruiz molt tocat. Així, en l'últim minut Jacobsen va marcar la tercera diana del seu equip, amb la qual cosa es va arribar al final del temps reglamentari. En els 90 minuts, Andorra va rematar dues vegades a porteria, mentre que Illes Fèroe ho va fer només en quatre, suficients per fer tres gols.