PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres detinguts per maltractaments i un per agressió física a un familiar

La Policia efectua 14 intervencions durant la passada setmana

Per EL PERIÒDIC

El Cos de Policia ha efectuat durant la passada setmana tres detencions per maltractaments –dos d’elles en l’àmbit domèstic– i una per agressió física a la seva tia. Aquestes intervencions formen part del total de 14 detencions que s’han realitzat des de l’1 al 7 de febrer. 
 
Així, la Policia va detenir el darrer dilluns a una andorrana de 29 anys a Santa Coloma com a presumpta autora d’un delicte d’agressió física vers la seva familiar. L’acusada va atacar a la seva tia amb un ganivet de cuina dins el domicili familiar ocasionant-li lesions de caràcter lleu. Tanmateix, els agents van detenir al dia següent, a Andorra la Vella, a un andorrà de 35 anys com a presumpte autor de maltractaments en l’àmbit domèstic vers la seva parella. 
 
El mateix dia, a Sant Julià de Lòria, els agents van haver d’intervenir a un resident espanyol de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstica també vers la seva parella. I ja diumenge, la Policia va detenir a un resident espanyol de 48 anys, a Andorra la Vella, també pel mateix delicte però vers la seva ex-parella, en ser denunciat pels fets ocorreguts dos dies abans. 
 
Altres detencions / Durant el darrer dimarts, la Policia va detenir a Encamp a un espanyol no resident de 29 anys per desobediència a una ordre d’expulsió governativa. Així mateix, els agents van haver de detenir diumenge a un georgià no resident de 34 anys a la frontera francesa de Portà pel mateix delicte. 
 
D’altra banda, la Policia va intervenir a un espanyol no resident de 48 anys i un italià no resident de 41 a la frontera del Riu Runer com a presumptes autors de falsa denúncia i associació il·lícita. El primer va denunciar el mateix dia la sostracció al Principat d’un vehicle de lloguer, en connivència amb l’altre detingut, fets que arran de la enquesta preliminar van resultar incerts, motiu pel que van ser controlats quan es disposaven a abandonar el país. 
 
Delictes contra la salut pública / Durant les detencions efectuades la darrera setmana, la Policia va intervenir el passat dimecres a un francès no resident de 23 anys al Pas de la Casa en ser controlat a la via pública en possessió de 0,5 grams de cocaïna. 
Així mateix, durant el dia següent, els agents van detenir a la frontera del Riu Runer, a Sant Julià de Lòria, a una espanyola no resident de 24 anys quan entrava al Principat en possessió de 4,3 grams d’amfetamines (‘Speed’) i 7,4 grams de marihuana. 
Incidències contra la seguretat / El Cos de Policia va detenir el passat dilluns un resident espanyol de 49 anys per conduir amb una taxa d’alcohol de 1,39 g/l.
 
A més, l’anterior dimecres van intervenir a un resident equatorià de 25 anys pel mateix fet amb una taxa d’alcohol de 1,15 g/l. Durant el mateix dia, la Policia va detenir a un resident portuguès de 35 anys també per un delicte de conducció amb una taxa d’alcohol bastant superior a la permesa, 2,81 g/l.
 
Finalment, el passat dissabte –i dins de les 14 intervencions efectuades– els agents de Policia van procedir a l’arrest d’un camerunès no resident de 21 anys per conduir amb una taxa d’alcohol de 0,92 g/l. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT