PUBLICITAT

ORDINO

El Comú d’Ordino vol reduir a zero el dèficit del CEO

S’han preparat diverses activitats per commemorar els 20 anys del complex

Per EL PERIÒDIC

Jordi Serracanta i Judith Villaró, ahir durant la presentació dels 20 anys del Centre Esportiu d’Ordino.
Jordi Serracanta i Judith Villaró, ahir durant la presentació dels 20 anys del Centre Esportiu d’Ordino.
El conseller de Turisme i Esports del Comú d’Ordino, Jordi Serracanta, va assegurar, aprofitant els actes de celebració dels 20 anys del Centre Esportiu de la parròquia, que la voluntat del comú és aconseguir eixugar  el dèficit del CEO l’any que ve.
 
Tal i com recull l’Agència ANA, el 2008 el dèficit del centre esportiu superava els 300.000 euros, però amb la remodelació en termes d’eficiència energètica, l’augment dels socis, la reestructuració dels horaris dels dissabtes i el tancament del centre els diumenges, l’any passat aquesta xifra ja es va aconseguir reduir fins als 60.000 euros anuals. En aquest sentit, Serracanta va indicar que per aquest any s’ha pressupostat acabar sobre els 40.000 euros i «l’any que ve hauríem d’arribar a dèficit zero». 
 
El 2014 es va fer una remodelació del Centre Esportiu d’Ordino i en aquell moment, segons va afirmar el conseller de Turisme i Esports, «vam tenir una davallada d’usuaris», però va afegir que actualment tornen a estar a un nivell de socis «acceptable», sobre els 1.650. En aquest sentit, gràcies a les obres que es van fer i a altres factors com per exemple a la modificació dels horaris d’obertura del Centre Esportiu, l’augment dels usuaris i el tancament del bar es va aconseguir reduir els costos. El conseller va explicar que el cost de l’any passat va aconseguir reduir-se a 60.000 euros anuals i aquest any s’ha pressupostat sobre els 40.000 euros. Tot i així, la voluntat és que de cara a l’any vinent acabi tenint per al comú un cost zero.
 
Aprofitant l’aniversari del CEO, es vol fer una campanya per captar socis però Serracanta va indicar que es vol augmentar en qualitat més que en quantitat, ja que «volem que els socis gaudeixin i no sigui un lloc de massificació». El conseller també va aprofitar per explicar que per aquest any està previst començar a estudiar la segona fase d’obres del CEO, que inclouria remodelar els vestidors, i en un parell d’anys es voldria començar. En aquest sentit, el conseller va argumentar que volen estudiar-ho molt bé perquè no volen que afecti als socis. És per això que «és molt important que tingui el menor impacte possible», va remarcar.
 
Activitats programades/ Per part seva, la cap de departament del CEO, Judit Villaró, va explicar les activitats que es duran a terme per commemorar els vint anys del Centre Esportiu. Villaró, va indicar que al març està previst fer activitats per commemorar el dia de la dona treballadora, com per exemple xerrades de nutrició, masterclass de zumba i tallers de maquillatge, entre d’altres. A l’abril se celebrarà el dia mundial de l’esport i la salut i també es faran activitats especials per Sant Jordi. Al maig està previst fer una masterclass de cycling ambientada amb música dels anys 90 i també una degustació de còctels. A l’estiu es farà una aturada, i al setembre es reprendran les iniciatives fins a finals d’any.
PUBLICITAT
PUBLICITAT