PUBLICITAT

Jorge Dias deixa el BP Andorra "per falta de motivació i d'il.lusió"

  • El club busca un substitut per a l'excapità, el qual marxa "per no enganyar-me a mi ni al club"
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA

Sorpresa majúscula al BP Andorra. El fins ara capità de l'equip, l'home estendard del futbol sala andorrà a la Divisió de Plata, Jorge Dias, abandona el conjunt tricolor i el futbol sala. Les raons són clares, segons el mateix jugador: "He pres la decisió de deixar l'esport d'alt nivell, però que quedi clar que és per motius personals". I aquestes raons són "falta de motivació i d'il.lusió", la qual cosa, segons va dir ahir en una emotiva roda de premsa, arrossega des de l'última temporada. "No vull enganyar-me a mi mateix i ni molt menys a l'equip, i no estic fent-me cap bé a mi ni al club si continuo". Jorge Dias, simplement, vol "tancar un cicle de la meva vida". El club, segons va informar el seu president, Rubén Ponce, ja treballa per trobar-li un substitut.

La roda de premsa es va convocar amb rapidesa perquè el jugador va comunicar la seva decisió dimecres a la tarda. Ahir, Jorge Dias va aparèixer a la seu del club capcot i apagat, va seure i va llegir un comunicat davant de la premsa. Al seu costat, el portaveu del club, Emili Puig, s'eixugava les llàgrimes i el president, Rubén Ponce, tenia la mirada perduda. Al darrere dels periodistes, Dani Arrufat, que ha estat al costat de Dias les últimes temporades com a segon entrenador de Xavi De la Rosa, aguantava el tipus com podia. Jorge Dias llegia: "Sé que sóc jove --té 28 anys-- i que tinc anys de futbol sala per davant, però he sigut fidel a mi mateix i per això prenc aquesta decisió; porto mitja vida a aquest nivell i des dels 16 anys a aquest club, i no és un moment fàcil perquè sé que he estat una persona privilegiada". Dias va recordar que per ell jugar amb l'Andorra era "un somni que tenia des de petit", i que ha gaudit "del futbol sala i de l'Andorra".

El ja excapità va destacar que deixa "coses molt bones i moltes amistats, a més del dia a dia del futbol sala". El jugador va tenir paraules emotives per a "tota la gent que, des dels 16 anys que estic al club, ha confiat en mi", i també va agrair la feina de l'actual directiva del BP Andor- ra, de la qual va dir: "Va treure del pou el futbol sala, gràcies a ells torna a reviure, la gent creu altra vegada en aquest esport i s'enganxa".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT