PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Govern vol signar un conveni amb Xina per fomentar la llengua i la cultura al país

Una quinzena d’empresaris compartiran experiències amb el sector andorrà per tal de donar a conèixer els seus productes i serveis

Per EL PERIÒDIC

Toni Martí rep l’ambaixador de la República popular de la Xina, ahir.
Toni Martí rep l’ambaixador de la República popular de la Xina, ahir. | SFGA
El Govern espera signar un conveni durant els propers mesos amb la República popular de la Xina per desenvolupar una major presència de l’ensenyament del xinès i treballar en la millora del coneixement de la llengua i la cultura del país oriental, segons ha informat l’ANA. Així ho va detallar ahir el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, després de la trobada que van mantenir alguns representants del Govern amb una delegació xinesa encapçalada per l’ambaixador Lyu Fan. Per fomentar aquesta relació, en els propers dies, una quinzena d’empresaris xinesos compartiran experiències amb el sector empresarial andorrà per tal de donar a conèixer els seus productes i serveis. 
 
D’altra banda, el ministre Francesc Camp va explicar que des de fa dos anys fins ara s’han aconseguit signar tres acords amb operadors turístics xinesos, i l’objectiu és ampliar aquests convenis i acollir més turistes en els propers mesos. A més, Camp va destacar que després de la reunió mantinguda dimecres amb representants d’Air China, es vol celebrar una propera reunió per explorar la manera que hi hagi més visitants que arribin fins a Andorra a través dels vols directes que ofereix la companyia a Madrid i Barcelona. 
La mostra de la Dansa de dracs i lleons per celebrar l’any nou xinès tindrà lloc finalment a l’illa Carlemany i no a la plaça de la Rotonda, a causa de les previsions meteorològiques. L’acte és demà a les 18, 19 i 20 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT