PUBLICITAT

La Massana

La Massana sense paper

El Comú agilitza la comunicació interna amb una aplicació que permet a tots els consellers treballar des dels seus dispositius

Per EL PERIÒDIC

Els consellers, amb els seus dispositius eletrònics.
Els consellers, amb els seus dispositius eletrònics. | COMÚ DE LA MASSANA
L’aplicació és e.comú, i a través d’aquesta es tramitarà tota la informació relativa al funcionament del Comú de la Massana. La comunicació interna deixarà, per tant, de tenir paperassa pel mig. A partir d’ara tots els consellers podran rebre les informacions pertinents a través dels seus dispositius mòbils o ordinadors portàtils.
 
Per exemple, qualsevol demanda d’informació serà per aquesta via, i la minoria ara obtindrà resposta en quinze dies laborables, quan fins el moment eren dos mesos. Però d’altres novetats són que les convocatòries dels consells de comú les farà la secretària general per correu electrònic i la documentació es podrà consultar per l’aplicació. De fet, en la sessió del consell d’ahir no hi va haver paper sobre les taules dels consellers, sinó que tothom tenia l’ordre del dia als seus aparells electrònics. Segons va informar el comú a través d’un comunicat, «majoria i oposició coincideixen que amb la informatització de la documentació s’agilitza el treball i es produirà un estalvi en paper».
 
A banda de tot això, ahir es va aprovar mantenir l’hora gratuïta als aparcaments verticals, amb l’abstenció d’Albert Esteve (DA). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT