PUBLICITAT

Santa Coloma

Màxima efectivitat

L’FC Andorra derrota l’Horta en un partit on es mostra sòlid i disciplinat els 90 minuts

Per JOAN JOSEP BLASCO

Un jugador de l’Horta prova d’avançar-se a Betriu per guanyar el control de l’esfèrica.
Un jugador de l’Horta prova d’avançar-se a Betriu per guanyar el control de l’esfèrica. | J.J.B.
U n cop més l’FC Andorra demostra que es troba millor enfrontant-se als rivals més poderosos que no pas els que es troben a la cua de la classificació. L’U At Horta arribava com a colíder i va marxar golejat. I trobant-se al davant un rival que es va mostrar molt sòlid i que va fer un dels partits més complerts de la temporada. Els barcelonins en cap moment van tenir opcions. 
 
Un cop de cap de Canadilla d’esquenes a porteria i una rematada de Ludo amb l’exterior van ser les primeres ocasions en ambdues porteries. Els andorrans es van anar fent amb el domini i al minut 31 obrien el marcador en una jugada col·lectiva. L’esfèrica va passar pels peus de varis jugadors. El toc de Ferré cap a l’àrea a Cisteró, que entrava per banda dreta, permetia al lateral assitir cap a Àlex Martínez, que marcava a porteria buida. Després del gol arribava l’entrenador de l’Horta, Xavi Molist, directe des d’Arabia Saudita, on havia jugat amb l’FCB Legends, amb els que va marcar en el clàssic contra els veterans del Reial Madrid. La victòria va ser blaugrana.
 
I mentre un tècnic se situava a la seva banqueta, l’altre l’havia d’abandonar. Justo Ruiz era expulsat amb targeta vermella directa. El línier va informar a l’àrbitre que havia estat increpat per l’entrenador. Un fet que aquest va negar després del matx. A la segona part l’FC Andorra va sortir ben posicionat, però es va trobar amb l’empenta barcelonina per tractar d’empatar. Els locals només van passar-ho malament una vegada, amb una doble ocasió al 58. Novo rematava de fora l’àrea i Àlex desviava el xut amb el cap, amb la pilota estavellant-se al pal. El rebuig acabava als peus de Pablo, amb Genís rematant i Pol evitant el gol amb els peus. A partir d’aquí l’efectivitat tricolor, que tant s’ha trobat a faltar en partits anteriors, va ser màxima. Al 63 Sebas centrava des de la banda dreta i Pau rematava de cap per marcar el segon. Arturo, que en aquest matx va ser suplent en detriment d’Àlex Martínez, va reivindicar-se amb dues dianes, tenint en compte que tindrà més competència amb l’arribada d’Elías. Al 73 encarava al porter per superar-lo amb un xut potent i al 88 aprofitava la passada de Cisteró per l’esquerra per aquest cop marcar fent servir la tècnica més que la potència.
 
Vèncer de la forma que es va fer no s’esperava. «Sembla que aquest any no deixem de sorprendre’ns jornada rera jornada», assegurava Ruiz, destacant no només l’efectivitat, sinó que «l’equip defensivament ha estat molt disciplinat durant tot el partit». És una victòria que permet trobar-se en una posició encara més tranquil·la: «Continuem molt a prop de la part alta i més lluny de la baixa».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT