PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gutiérrez se surt del traçat a l’inici a Crans Montana

La primera espasa femenina continua enquistada a les Copes del Món

Per El Periòdic

Mireia Gutiérrez, en un tram de la primera mànega a la Copa del Món d’eslàlom de Santa Caterina (Itàlia).
Mireia Gutiérrez, en un tram de la primera mànega a la Copa del Món d’eslàlom de Santa Caterina (Itàlia). | Christophe PALLOT / AGENCE ZOOM
Mireia Gutiérrez continua sense trobar el camí per donar passes endavant en el circuit de la Copa del Món. Ahir va disputar un eslàlom a l’estació suïssa de Crans Montana que substituïa a la de Maribor (Eslovènia) i va cometre una errada poc després de sortir que la va fer sortir-se del traçat.
 
La primera espasa andorrana va fer una bona sortida però en arribar a la primera doble, no va entrar bé i es va enforquillar, per la qual cosa no va poder entrar a les següents portes. Allà se li va acabar una altra prova abans de completar la primera mànega, la tercera de les vuit que porta aquesta temporada en el màxim circuit d’alpí e la FIS.
 
El seu entrenador, Marc Gutiérrez, va explicar: «Ha fet una bona sortida però després va tirar el cos enrere i va enforquillar». Ahir l’andorrana partia amb un dorsal alt com és el 53, que fa que quan surti trobi les pistes trencades. És el segon any que lluita contra això incloent en el seu calendari les Copes d’Europa, a les quals té moltes més opcions de rebaixar els punts FIS en eslàlom i per tant optar a dorsals més baixos. Amb tot, està en poc més de 15 punts FIS i costa horrors rebaixar aquestes puntuacions. D’aquí que a les cinc cites de Copa del Món que no ha hagut d’abandonar, no hagi pogut accedir a la segona mànega, el seu gran repte pendent.
 
VILA, A L’ESPRINT A LILLEHAMMER / D’altra banda, als Jocs Olímpic de la Joventut d’hivern que s’estan disputant a Lillehammer (Noruega) hi ha la cursa de l’esprint, a la qual hi haurà a la línia de sortida Carola Vila. Seran 1,3 quilòmetres de cursa explosiva, els corredors surten un per un  i l’andorrana serà l’última de les 37 participants.
 
GRANDVALIRA, A PUNT PER A LA GRAN CITA / La francesa Tessa Worley, gran amiga de Gutiérrez, o l’eslovaca Zuzulova, ja han encetat les pistes de supergegant i eslàlom de l’Àliga, amb vistes a la Copa del Món de supegegant i combinada alpina que tindran lloc al sector El Tarter de Grandvalira els pròxims 27 i 28 de febrer. Tot està a punt per a la gran cita.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT