PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Un detingut per robatoris en bars de la Seu d’Urgell

El presumpte autor forçava les portes i sostreia objectes i diners

Per EL PERIÒDIC

Comissaria dels Mossos d’Esquadra.
Comissaria dels Mossos d’Esquadra. | RÀDIO SEU
Els Mossos d’Esquadra van comunicar la detenció d’un veí de la Seu d’Urgell, de 26 anys, com a presumpte autor d’almenys dos robatoris amb força en bars del nucli urbà de la ciutat. L’arrestat ja ha passat a disposició judicial.
 
Segons va informar la policia, la investigació d’aquests fets es va iniciar el 30 de gener passat, arran de la denúncia per un robatori en un bar situat al carrer dels Canonges, al centre històric de la Seu. L’autor va forçar el vidre de la porta d’entrada del local i se’n va emportar un televisor, un telèfon mòbil i la recaptació de la màquina escurabutxaques. Arran d’aquest cas, es va obrir una recerca que va portar al registre del domicili del principal sospitós. En l’operació es va constatar que el mateix dia de la detenció, dijous passat, el presumpte lladre també hauria entrat amb força en el magatzem d’un bar del carrer Regència d’Urgell, del qual va sostreure ampolles de licor. L’home, que té antecedents, ja ha declarat al jutjat d’instrucció de la Seu i ha quedat en llibertat amb càrrecs. 
 
Denúncies per robatoris / Precisament amb relació a aquest tipus de successos, aquest cap de setmana s’ha denunciat un altre robatori amb força a un hotel de la Seu. Segons va explicar el responsable de l’establiment, els fets han quedat enregistrats per les càmeres de videovigilància. Els autors, presumiblement tres persones, hi van accedir de matinada tot forçant la porta d’entrada i se’n van emportar diners en metàl·lic. Des del programa de RàdioSeu Els Mossos responen, aquest començament de mes la comissaria de la Seu ja va confirmar que darrerament s’ha detectat un augment de robatoris a negocis i domicilis a l’Alt Urgell. 
 
Per això, la policia recomana algunes mesures de precaució, com ara tancar i reforçar els accessos als edificis, no facilitar l’accés a desconeguts, guardar diners i objectes de valor en llocs adients, avisar a veïns i policia en cas de veure moviments sospitosos al carrer, no guardar grans quantitats de diners a casa o a la feina, i no donar a conèixer públicament les dates en què es marxa de vacances. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT