PUBLICITAT

Andorra La Vella

El cicle pedagògic de l’ONCA programa quatre concerts

El primer espectacle, ‘La Cecília s’ha despertat!’, es representarà el dia 27

Per EL PERIÒDIC

La Cecília s’ha despertat!’.
La Cecília s’ha despertat!’. | MAQUINETA PRODUCCIONS
La Fundació ONCA inicia una nova edició del projecte educatiu que pretén introduir els més petits en el món musical amb espectacles de format familiar. El cicle 2016 inclou quatre concerts teatralitzats que tindran lloc durant tot l’any. La programació s’obre amb La Cecília s’ha despertat!, de La Maquineta Produccions, que es representarà el dia 27 al Teatre Comunal a les cinc de la tarda. L’entrada és lliure i l’espectacle va dirigit a infants de 3 a 7 anys.
 
La Cecília s’ha despertat! presenta un món que s’ha tornat boig, on ningú recorda com es fa la música i la vida està plena de sons desagradables. Per solucionar el problema, dos mecànics molt especials han creat un robot que els ajudarà. Amb la Cecília, un robot musical, el Peret i el Perot descobriran de què estan fets els sons i com es pot fer música.
 
El 4 de juny serà el torn de l’animador musical Pep Gol i la seva proposta Jugant amb el so. La Petita Malumaluga i la seva obra Núvols amb nadons es representarà el 24 de setembre. Per tancar el projecte educatiu d’enguany, el 26 de novembre, Irina Robles i Alexandre Arajol estrenaran un nou espectacle per a infants a partir de 3 anys. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT