PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

700.000 euros per reformar la Catedral

Les obres començaran al març

Per EL PERIÒDIC

La Catedral Santa Maria d’Urgell de la Seu.
La Catedral Santa Maria d’Urgell de la Seu. | EL PERIÒDIC
El Bisbat d’Urgell invertirà més de 700.000 euros que ha rebut del Ministeri de Cultura en obres de reforma i consolidació del conjunt catedralici. 
 
La Catedral de Santa Maria d’Urgell ha entrat dins del Pla de Catedrals del Ministeri de Cultura i rebrà més de 700.000 euros per tal de dur a terme obres de restauració i consolidació. Vers aquest fet, la responsable de patrimoni del bisbat, Clara Arbués, va manifestar que es farà «un manteniment general de l’edifici que li fa molta falta».Tanmateix, Arbués va explicar a l’ACN que les obres consisteixen en la restauració de les cobertes del claustre, dels absis, manteniment general de l’edifici, restauració dels capitells i consolidació de la barbacana de la pietat.
 
Així mateix, Arbués va puntualitzar que des del Bisbat «estem molt satisfets, rebem la inversió molt contents, ja que la catedral necessita aquestes obres». A més, la responsable del patrimoni va remarcar que les obres «estan a punt de començar, segurament durant el mes de març».
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT