PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Suma de baixes per a la Jonquera

L’FC Andorra només té tretze jugadors disponibles per al partit

Per JOAN JOSEP BLASCO

Àngel fa un canvi de joc en el darrer partit davant l’Horta.
Àngel fa un canvi de joc en el darrer partit davant l’Horta. | J.J.B.
La plantilla de l’FC Andorra és més aviat curta. I si acumula baixes per lesió i sanció la situació es complica per realitzar la convocatòria. Amb aquesta situació es troben, ja que només tretze jugadors de la primera plantilla estan disponibles per al tècnic, Justo Ruiz. Diumenge juga al camp de la UE La Jonquera amb la intenció de donar continuïtat a la victòria obtinguda la setmana passada.
 
 Els tricolors es troben amb l’inconvenient de les baixes per confeccionar la convocatòria. Les lesions aporten el major problema. Font, Leo, Juli i Ludo tenen problemes físics, al que se li suma Oriol per sanció, al complir cicle per targetes. A aquest fet se li suma que el reforç que va arribar la setmana passada encara no està disponible. Elías no té tota la documentació per poder-li tramitar la fitxa. «Estem preocupats perquè queda molta lliga i competir tan limitats és un risc», afirma Ruiz, no només per l’inconvenient d’aquesta jornada, sinó pels que també s’ha trobat en d’altres partits. Un cop més haurà de tornar a comptar amb juvenils.
 
La setmana passada, davant la U At Horta, a pesar de les baixes va ser capaç de golejar a un equip que arribava com a líder. I és que «aquest equip davant els problemes sempre dóna la cara i competeix», subratlla. Les diferències entre els conjunts de la zona alta són mínimes i els canvis de lideratge també, perquè cap equip llevat la UE Sants està sent capaç d’encadenar un seguit de partits guanyant. «És tanta la igualtat, amb cap superior a la resta, que fa que les distàncies siguin les mateixes» a mida que transcorren les jornades. Ningú aconsegueix escapar-se, el que està convertint que sigui una «temporada atípica en aquest aspecte».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT