PUBLICITAT

Lillehammer

Vila acaba 34a a la cursa de 5 km

Aguareles no passa a les finals de la Copa del Món de Bokwang

Per #GASS

Carola Vila, abans d’iniciar la cursa a Lillehammer.
Carola Vila, abans d’iniciar la cursa a Lillehammer. | FAE
Els Jocs Olímpics d’hivern de la Joventut continuen en marxa a l’estació noruega de Lillehammer. En esquí de fons participava ahir Carola Vila. Ho feia en la prova de 5 quilòmetres, on va concloure a la 34a plaça de la classificació, en una cursa amb 39 participants.
 
L’esquiadora andorrana va completar el recorregut amb un registre de 15.28,6 minuts. Va sumar 225.86 punts FIS. La guanyadora i medalla d’or va ser la russa Maya Yakunina, amb un crono de 12.58,8. La van acompanyar al podi la xinesa Chunxue Chi (13.29,9) i la finlandesa Rebecca Immonen  (13.35,9). En esquí alpí, avui Albert Pérez competeix en eslàlom. 
 
Oliveras, 75è a l’entrenament / Les sessions d’entrenaments de la Copa del Món de Chamonix (França) van concloure amb un nou test. Marc Oliveras va concloure a la 75a plaça, realitzant un temps de 2.03,53 minuts. El més ràpid de la jornada va ser l’austríac Vincent Kriechmayr amb 1.57.59. A continuació van classificarcar-se l’estatudinenc Steven Nyman (1.57,73) i tercer el canadenc Erik Guay (1.57,84). Avui comença la competició a l’estació francesa amb la combinada i el descens.
 
Aguareles no es classifica / La Copa del Món d’estil lliure fa parada a PyeongChang, a Corea del Sud, a l’estació de Bokwang. Ahir es desenvolupaven les classificatòries d’slopestyle i Carles Aguareles no va poder-se guanyar el bitllet per a les finals, acabant al 39è lloc.
 
A la seva sèrie va concloure a la divuitena plaça, signant 47.20 punts. L’andorrà no va poder completar la ronda perquè al penúltim salt va quedar-se curt i no va arribar a la recepció, el que li va fer perdre velocitat. Als tres primers mòduls va esquiar «molt bé i molt sòlid amb estil», assegurava Josep Gil, tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí. Aconseguir els punts amb que va acabar en quatre mòduls «significa que els jutges han valorat molt la part de l’inici». Tot i no obtenir la classificació, «la veritat és que estem contents. Aquest tipus d’errada és fàcil que passi, i en Carles segueix en la bona línia i amb una progressió molt bona. Hem de continuar treballant amb més entrenaments que el faran millorar amb la velocitat».
 
Sis al Mundial júnior / Els Campionats del Món júnior es disputen del 25 de febrer al 5 de març a Sochi (Rússia), on es van disputar els darrers Jocs Olímpics d’hivern. Andorra estarà representada per sis esquiadors. Seran a la cita Joan Verdú, Robert Solsona, Xavi Salvadores, Kevin Courrieu, Josh Alayrach i Carmina Pallàs.
 
Marin, a Sunny Valley / Després d’aconseguir pujar al tercer caixó del podi a la darrera cita de la Copa del Món de boardercross, a Feldberg (Alemanya), Lluís Marin participa aquest cap de setmana a la de Sunny Valley (Rússia). Demà es disputen les classifiactòries i diumenge les finals. L’andorrà provarà de repetir un èxit així, disputant-se les places del podi, que li permetin posicionar-se en els llocs capdavanters de la classificació general. Els punts aconseguits a Feldberg li van permetre pujar fins a la cinquena posició, amb un total de 1.100 punts. El líder és el rus Nikolay Olyunnin amb un acumulat de 2.400.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT