PUBLICITAT

Andorra la Vella

Navarro es lesiona i el MoraBanc fitxarà per cobrir la baixa

L’escorta estarà sis setmanes recuperant-se d’un trencament a la tíbia de la cama esquerra

Per #GASS

Navarro tracta de superar Llull en el matx contra el Reial Madrid.
Navarro tracta de superar Llull en el matx contra el Reial Madrid. | Tony Lara
L’aturada obligada aquesta setmana per la disputa de la Copa del Rei no és ni molt menys tranquil·la per al BC MoraBanc Andorra. David Navarro s’ha lesionat i estarà un mínim de sis setmanes de baixa, el que obliga al club a fitxar un jugador per cobrir la seva baixa. L’arribada serà immediata si s’arriba a un acord amb algun dels noms que es tenen controlats.
 
Segons informa el club, Navarro pateix un trencament trabecular de la tíbia de la cama esquerra, que es va produir en una entrenament aquesta setmana, tot i que no han volgut indicar quin dia el va patir. Un cop realitzades les proves es va decidir realitzar-li un tractament conservador per tal de recuperar-lo, amb treball de fisio, que el mantindrà un període d’un mes i mig com a mínim apartat de les pistes. «És el primer contratemps seriós en forma de lesió de la temporada. Per a nosaltres és un jugador molt important, que ens ajuda en vàries posicions. Esperem que es recuperi l’abans possible d’una lesió que podria anar a més i que hem detectat amb temps suficient», exposa Francesc Solana, director general del MoraBanc. Es volen complir amb els terminis establerts per a que la seva tornada sigui en les millors condicions de cara al tram final de la fase regular: «S’ha de recuperar bé. És una lesió que va molt per sensacions».
 
Aquesta circumstància «ens obliga a anar al mercat a veure quines possibilitats tenim i intentarem incorporar la millor opció que poguem per a l’equip a aquesta posició». El club sempre ha admès que està atent  al que es succeeix al mercat de jugadors, per si es produïa alguna baixa de llarga durada per lesió. I ara li arriba el moment.
 
Lliga Catalana EBA / Aquest cap de setmana se celebra a la localitat gironina de Sant la final a quatre de la Lliga Nacional Catalana EBA. El MoraBanc B jugarà demà una de les semifinals contra l’amfitrió, el CB Quart-Germans Cruz. L’altra la disputaran el BBA Castelldefels i el Torrons Vicens BC L’Hospitalet. La final es realitzarà diumenge a les 12.30 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT