PUBLICITAT

Ordino

Anni B Sweet en ‘Nit d’indie pop’ a l’Auditori Nacional

La jove artista actuarà al Principat en el marc de la Temporada 2016

Per EL PERIÒDIC

L’artista Anni B Sweet
L’artista Anni B Sweet | AGENDA.AD
En el marc de la Temporada 2016 de l’Auditori Nacional i en la jornada ‘Nit d’indie pop’, l’artista Anni B Sweet celebrarà el proper 27 de febrer un concert al mateix recinte. Les persones que assisteixin al concert podran participar en el sorteig d’un sopar al restaurant Tòpic per a dos persones més una entrada doble per a un dels concerts de la temporada. Les entrades es poden comprar a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella o a l’Oficina de Turisme d’Ordino per un preu de 15 euros.
 
Anni B Sweet, amb només vint anys, va publicar el seu primer treball Start, Restart, Undo, un àlbum de folk ple de melodies delicades i melancòliques, ràpidament es va situar en la primera línia de tots els festivals espanyols. El disc es va publicar a onze països i la va dur a fer una gira per Amèrica, Àsia i Europa.
 
Amb el seu segon treball Oh monsters, publicat l’any 2012, l’Anni pren un nou rumb, més arriscat que l’anterior, amb unes composicions més fosques i amb una forta presència elèctrica.
 
Al març d’aquest mateix any presenta el seu tercer treball Chasing illusions, editat pel segell discogràfic Subterfuge. Amb aquest nou disc l’artista crea un seguit de temes plens de lluminositat i energia, que es mouen entre el soul dels seixanta, passant pel rock dels setanta fins a arribar a la new-wave dels vuitanta. Així, amb aquest treball queda palesa la versatilitat, la vitalitat i el talent de l’Anni, una artista de veu privilegiada que des dels seus vint anys i escaig ja és considerada una de les artistes espanyoles amb més projecció internacional. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT