PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els afectats de BPA reclamen els seus estalvis

Bustelo apunta que el missatge del Govern «no és una victòria»

Per LÍDIA RAVENTÓS

Una manifestació d'afectats  la passada primavera.
Una manifestació d'afectats la passada primavera. | TONY LARA
«No podem celebrar la declaració del senyor Jordi Cinca com una victòria perquè nosaltres seguim sense els nostres diners». Així de clar s’expressava ahir el portaveu del grup d’Afectats de BPA, Manuel Bustelo, just després de la compareixença del ministre de Finances. Tot i celebrar que «per fi» el Govern «comença a parlar i a comunicar», Bustelo recordava que «el cas encara no s’ha resolt». «No critiquem la declaració del ministre però el nostre únic objectiu és recuperar el 100% dels nostres diners que vam dipositar d’una forma legítima i que ens han robat», sentenciava el portaveu del grup d’afectats. 
 
En aquest sentit, Bustelo va assegurar que seguiran endavant amb les accions legals que creguin pertinents per tal de recuperar els seus estalvis tal i com ja havien informat ahir al matí, abans de tenir coneixement de la nota emesa per FinCEN. «Seguirem prenen les decisions que creiem justes», va informar. 
 
Des del grup de clients que representa l’advocat Valentí Martí explicaven que no saben de qui és la responsabilitat però que «el que és segur és que no és nostra». I recordaven que hi ha molta gent afectada que no pot fer ús dels seus estalvis. «Hi ha gent que només viu del que tenia guardat i fa casi dotze mesos que no en poden disposar”, afirmava. És per aquest motiu, segons recalcava Manuel Bustelo, que el missatge del ministre «no és un triomf, encara que el Govern ho digui amb un somriure». «M’agradaria saber si alguna de les persones del Govern que surt a parlar és afectada. Segur que si ho fossin no sortirien a donar la notícia amb un somriure fins que no tinguessin els seus diners», declarava. 
 
D’altra banda, Bustelo subjectava que fins ara el Govern mai s’ha comunicat directament amb els afectats, la qual cosa valorava de «poc transparent». «Fins ara totes les respostes han estat el silenci», atestava, esperant que «canviï a partir d’ara». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT