L’FC Andorra torna un altre cop de buit de fora de casa

Els tricolors treballen per puntuar a la Jonquera però acaben perdent amb un gol de penal

Per JOAN JOSEP BLASCO

Pau controla l’esfèrica en el partit contra l’Horta.
Pau controla l’esfèrica en el partit contra l’Horta. | J.J.B.
Fa quasi tres mesos que l’FC Andorra no sap el que és guanyar lluny del Principat. Des del 28 de novembre, al camp de la UE Avià, que no venç a fora. I que ni tan sols hi puntua. Al camp de la UE La Jonquera també va caure (1-0). Va ser per la mínima, a través d’un penal.

Els gironins van controlar el matx d’inici però sense crear perill. En la zona de tres quarts perdien la majoria de les pilotes. Per la seva banda els tricolors van jugar en aquesta ocasió un joc més directe, per tractar sorprendre al rival amb velocitat. La millor ocasió tricolor va venir dels peus de Betriu, que per l’esquerra va anar superant rivals per etzibar un xut potent que un defensa treia quan semblava que acabaria en gol. Al minut 42 Henry xutava al pal aprofitant la sortida de Pol, però es trobava massa escorat i enviava la pilota a la fusta.

A l’inici del segona part Àngel en un córner rematava de cap i l’esfèrica s’escapava fregant el pal. Posteriorment Victor Hugo era objecte de penal, ja que un defensa en tractar re rebutjar va impactar amb el lateral andorrà, però l’àrbitre no xiulava la pena màxima. Si que ho feia a l’altra àrea. Barry recollia el refús d’un córner a la línia de fons, feia una sotana a Emili i aquest el feia caure. Gerard Muñoz s’encarregava de transformar el penal. Quedava més d’un quart d’hora per davant. Elías substituïa a Ferré i debutava com a tricolor, però no va ser cap revulsiu. La Jonquera perdia temps a la mínima que podia i no ajudava a que el joc fos fluid. Gil, que va sortir al camp al minut 86, no va acabar el matx per lesió.