PUBLICITAT

Els Jocs de la Joventut obren el teló a Singapur

  • A les 12.00, hora andorrana, se celebra la cerimònia d'inauguració a l'estadi Bishan, amb Mònica Ramírez de banderera
EL PERIÒDIC
SINGAPUR

Periodic
L'ucraïnès Serguei Bubka, a l'esquerra, ahir amb la torxa olímpica. Foto: AP / WONG MAYE-E

Avui arrenquen a Singapur a les 18.00, hora local (les 12.00 hora andorrana), els primers Jocs Olímpics de la Joventut. La cerimònia d'inauguració serà a l'estadi Bishan, seu de les proves d'atletisme, i a la gala la primera andorrana en sortir serà la nedadora Mònica Ramírez, assignada pel Comitè Olímpic Andorrà (COA) com a banderera tricolor. Cap televisió que s'agafi a Andorra té previst retransmetre la cerimònia en directe.

Aquests nous Jocs que ha instaurat el COI duraran fins al pròxim 26 d'agost, dia en què se celebrarà la clausura. Andorra hi participa amb quatre esportistes: dos nedadors, un judoka i una atleta. La primera en entrar en competició serà la nedadora Mònica Ramírez, la qual disputarà demà la prova dels 100 esquena. Així mateix, Ramírez tornarà a competir dimecres en els 50 metres esquena. L'altre nedador, Oriol Cuñat, entrarà en acció dimecres en els 50 papallona, mentre que dijous tancarà la seva participació amb els 100 lliures. Pel que fa a l'atleta Jenili Hilario, té programada la seva cursa dels 400 llisos per dimarts. El judoka Patrick Ferreira, que lluitarà en -66kg, haurà d'esperar fins dissabte, dia 21.

EL MENJAR, ESCÀS
Els esportistes són a Singapur des de dimarts passat. L'adaptació a la forta calor i a la humitat està sent difícil, però el principal problema és el menjar, que és escàs i molt diferent a la dieta d'esportista que estan acostumats a fer en el dia a dia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT