PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Esquerra Independentista fa el primer Cicle Feminista de l’Alt Urgell

Els actes s’emmarquen en el Dia Internacional de la Dona Treballadora

Per EL PERIÒDIC

Cartell del primer Cicle Feminista de l’Alt Urgell.
Cartell del primer Cicle Feminista de l’Alt Urgell. | CUP
Des de l’Esquerra Independentista de l’Alt Urgell –Arran Alt Urgell, Endavant Alt Urgell i CUP Alt Urgell– es presenta el primer Cicle Feminista de l’Alt Urgell «com unes jornades feministes obertes, educatives i reivindicatives», segons destaquen els impulsors. 

L’acte s’emmarca en el Dia Internacional de la Dona Treballadora que es celebra el proper vuit de març, «però entenem que la lluita feminista no pot quedar relegada en aquesta data, volem anar més enllà i organitzem un seguit d’actes els quals volen ser espais de trobada per conèixer, per debatre i per conscienciar-nos entre totes sobre el moviment feminista i la situació de les dones dins el sistema patriarcal que dia rere dia ens ataca, i així fer de la lluita feminista una lluita diària i constant per tal de transformar la societat des de l’arrel», matisen els organitzadors.
 
Així es realitzaran xerrades, teatre, exposicions, protocol contra agressions sexistes, manifestacions, campanya dones i crisi, debats, etc. Les activitats començaran aquest dissabte amb la presentació de l’exposició Publicitat sexista. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT