PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Escollida la comissió del pla de pensions

Salustià Chato, Pere Roquet i Ana Morón, titulars del Cos General

Per EL PERIÒDIC

Salustià Chato en una compareixença en l’edifici administratiu amb el portaveu del Govern, Jordi Cinca
Salustià Chato en una compareixença en l’edifici administratiu amb el portaveu del Govern, Jordi Cinca | Tony Lara
El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) va publicar ahir els resultats de les eleccions celebrades el passat dimecres 17 d’aquest mes dels membres representants de la comissió de seguiment del pla de pensions de la funció pública. 
D’aquesta manera, es van escollir els diferents membres electes  que s’han d’encarregar de representar i dels partícips del Cos General, dels cossos especials, del Cos Especial d’Ensenyament i dels assimilats. Pel que fa al primer cos d’adscripció, el del Cos General, els escollits com a titulars van ser Salustià Chato, Pere Roquet i Anna Morón; com a primers suplents, Albert Verdú, Neus Cervera i Maria Caterina Gràcia i com a segons suplents, Antònia Benítez, Jordi Solà i Joan Carles Ruiz.
En el Cos Especial d’Ensenyament, el titular és David García, el primer suplent, Alexis Álvarez i el segon suplent és Albert Maluquer. En la resta de cossos especials, els representants són Frederic Gutiérrez i Joan Pau Cuberes, com a titulars; Amador Rodríguez i Sergi Teixera, com a primers suplents i Salvador Prieto i Joan Ramon Rodríguez, com a segons suplents. 
Finalment, va arribar el torn dels tres elegits per a representar el cos d’assimilats. La titularitat va recaure en la figura de Florenci Pla, Francesc Poujarniscle va esdevenir en el primer suplent i Marta Bertan va ser escollida com a segona suplent.
PUBLICITAT
PUBLICITAT