PUBLICITAT

Andorra la Vella

Seguir amb la línia a la Borda Mateu

L’FC Andorra, sòlid a casa, rep un altre rival de la part alta

Per JOAN JOSEP BLASCO

Canelada surt al pas de Sebas en el duel contra l’Horta.
Canelada surt al pas de Sebas en el duel contra l’Horta. | J.J.B.
Per segona setmana consecutiva l’FC Andorra es troba amb el problema de les baixes. Amb no poder comptar amb un bon nombre de jugadors a causa de les lesions. És una situació que no és nova, amb la que ha de conviure. I amb aquesta incidència afronta el partit de demà. Rep a la Borda Mateu al CE Manresa, conjunt que es troba a només un punt del lideratge.
 
Justo Ruiz no podrà comptar amb els lesionats Gil, Robert i Leo, mentre que la tornada de Juli i Ludo no està descartada, tot i que no se’ls vol forçar. Trobar-se amb tot aquest seguit de baixes «condiciona molt a l’hora d’entrenar i preparar els partits», indica Ruiz, ja que no només és un problema a l’hora de fer les convocatòries, sinó per realitzar entrenaments de qualitat pel nombre de jugadors que hi participen. I més perquè el Manresa és un dels conjunts forts, que «està fet per quedar campió».  És el segon màxim golejador i també presenta bons números al darrera. «Juga bé la pilota, li agrada tenir-la, a dalt té velocitat i contundència al darrera», assenyala el tècnic sobre el rival.
 
Els tricolors volen seguir mostrant-se poderosos a casa, com porten demostrant les últimes jornades. «Guanyar tots els partits a casa és molt complicat», remarca Ruiz, però donat que a domicili els resultats no arriben, sense vèncer lluny del Principat des de finals del mes de novembre, fa obligatori que no s’escapin punts a la Borda Mateu: «El fet de no aconseguir res fora i tenir una mala dinàmica et condiciona a guanyar a casa». Que vingui un dels conjunts més potents de la categoria ha de servir per seguir mostrant que «som capaços de competir amb qualsevol rival».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT