PUBLICITAT

El Tarter

Gutiérrez, Hinterreitner i Raméntol, a la combinada de la Copa del Món

La cursa pateix diversos canvis i el supergegant inicial s'ajorna a les 12.00

Per RAFA MORA

El sorteig de dorsals i lliurament de premis d'ahir al Palau de Gel
El sorteig de dorsals i lliurament de premis d'ahir al Palau de Gel | GRANDVALIRA/NATALIA MONTANE
Avui es disputa la segona jornada de la Copa del Món a Grandvalira Soldeu-El Tarter. El dia, amb força neu caient a la pista Àliga durant la nit i amb intermitències durant aquest matí, hauria de rebre la combinada alpina, és a dir un primer supergegant i després l'eslàlom. Mireia Gutiérrez, Sara Raméntol i Sissi Hinterreitner són les tres representants andorranes.

Amb tot, la sortida de la cursa de supergegant, prevista per a les 10.30, ha patit diversos canvis. Si primer es va ajornar una hora, la pròxima hora oficial és les 12.00, ja que els tècnics són a la pista reconeixent-la i deixant-la en les millors condicions possibles.

Pel que fa a les andorranes, Gutiérrez correrà amb el dorsal 47, mentre que Hinterreitner portarà el 51 i Sara Raméntol el 52.

Ahir al vespre el Palau de Gel d'Andorra a Canillo va rebre la cerimònia floral i el sorteig de dorsals. Amb el número 1 sortirà la nord-americana Stacey Cook, mentre que la seva compatriota, Lindsey Vonn, la gran estrella mundial d'aquesta fita, portarà el 20. Vonn, que ahir va caure al supergegant, podrà competir avui després de practicar-se ahir un drenatge al seu genoll.
PUBLICITAT
PUBLICITAT