El Tarter

Bon gust de boca després de dos dies de Copa del Món

La canadenca Gagnon triomfa a una combinada sense duel entre Lara Gut i Lindsey Vonn

Per RAFA MORA

El podi femení, amb la guanyadora Gagnon, i la segona classificada, la suïssa Holdener, i la tercera, la francesa Barthet. | TONY LARA
Avui s’ha disputat la combinada alpina de la Copa del Món d’esquí alpí a Grandvalira Soldeu-El Tarter que significava el tancament d’un cap de setmana rodó de la màxima competició de l’esquí mundial. Tot i la lluita contra la meteorologia, finalment totes les proves es van poder disputar deixant un bon gust de boca en els assistents, corredores, equips i fins i tot les autoritats de la FIS, que han seguit de prop aquestes curses.

Andorra ha tornat a mostrar al món la seva capacitat organitzativa de grans esdeveniments esportius, i durant el cap de setmana ho ha tornat a demostrar amb la Copa del Món d’esquí alpí.

Milers de persones es van donar cita durant els dos dies tot i les nevades que van fer retardar sengles inicis de competició, tant dissabte en el supergegant, com avui en la combinada. Al final, però, totes dues curses s’han disputat amb normalitat, a una pista Àliga que ha aguantat les inclemències del temps i les exigències d’una competició d’aquest nivell.

Tot i el duel previst entre la nord-americana Lindsey Vonn i la suïssa Lara Gut, si ahir era Vonn qui no acabava en caure, avui ha estat Gut qui no ha pogut superar l’eslàlom. La victòria en el gegant d’ahir va ser per a la italiana Federica Brignione, mentre que avui el triomf ha estat per a la canadenca Marie-Michel Gagnon.

La representació andorrana avui s’ha saldat amb Mireia Gutiérrez en la 32a posició, amb 1.48.79, a 5.13 de la vencedora, i Sissi Hinterreitner en la 38ª, amb 1.52.44, a 8.78 de la candenca. Sara Raméntol, per la seva part, no ha pogut finalitzar l’eslàlom, a la segona mànega.