PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Creu Roja atén 49 casos d’orientació laboral

La franja compresa entre els 40 i els 54 anys és la més nombrosa amb un total de 14 usuaris

Per EL PERIÒDIC

Panell de la Creu Roja Andorrana.
Panell de la Creu Roja Andorrana. | EL PERIÒDIC
La Creu Roja, mitjançant el servei d’Orientació Laboral, ha atès 49 persones el 2015, a més de quatre casos provinents del 2014. De les 49 persones, s’han resolt 43 casos, mentre que els sis restants van quedar oberts i es continuaran atenent durant el 2016. 
Les dades de les quals informava ahir l’Agència ANA, mostren que la majoria d’usuaris han estat homes, 32, per davant de les dones, 17. Per edat, la franja compresa entre els 40 i els 54 anys és la més nombrosa amb un total de 14 usuaris, de manera que, segons la Creu Roja, es demostra que és una edat en què l’oferta de feina és més limitada i l’accés al mercat laboral no tan accessible. El de 55 anys o més és l’altre grup més nombrós, amb 11 usuaris. Nou més corresponen a la franja de 25-39 anys i els 3 restants a la de menys de 25 anys. 
 
El 61% dels casos tancats (26) han estat perquè han trobat feina, ja sigui fixa o temporal. En aquest sentit, la Creu Roja ha valorat aquesta dada molt positivament perquè creuen que demostra el bon funcionament del programa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT