PUBLICITAT

La Massana

‘Sangoneres’ factura amb èxit les dues primeres representacions

Assaig 9 munta una comèdia hilarant amb una genial resposta de públic

Per Iván Álvarez

Els integrants d’Assaig 9 agraeixen el suport del públic
Els integrants d’Assaig 9 agraeixen el suport del públic | El Periòdic
Deu anys junts mereix la millor de les celebracions i Assaig 9 pot donar bona prova d’això. El grup de teatre va estrenar divendres Sangoneres, una adaptació de Maleïda fortuna de Francis Veber, autor de  la coneguda El sopar dels idiotes. La proposta dels massanencs és més afrancesada que, per exemple, el muntatge que ha estat a Barcelona sota la direcció de Paco Mir i respecta els noms dels personatges originals de Le Dîner de cons, la decoració i altres aspectes.
Una de les actrius, Assumpta Casanovas, es mostrava molt orgullosa del resultat d’aquests dos primers dies: «Estem molts contents i la resposta del públic estàs sent genial».La comèdia està rebent una gran acceptació del públic que va gairebé omplir el Teatre de les Fontetes els dos dies. Divendres, dia de l’estrena, es va aconseguir el sold out i dissabte «només ens van quedar cinc seients lliures», va apuntar Casanovas. 
Són deu anys fent teatre junts, tres d’Assaig 9 i una colla d’amics que estimen amb bogeria el teatre. «Sempre hem fet muntatges buscant el somriure i que la gent ho passi bé», va indicar Casanovas. 
«Al sortir del teatre notem l’agraïment de la gent, pengen fotos al facebook i això ens alegra molt. Quan et diuen que han vingut, que han rigut, que s’ho han passat bé amb nosaltres, dóna molta empenta», va remarcar.
Sangoneres, el nom amb el qual el grup va rebatejar la representació, explica la història les maniobres de François Pignon, un home de mitjana edat que es troba «en crisi» i a l’atur, extreballador de la banca acomiadat sense motius aparents, i que «per sortir de la seva situació s’inventa la gran mentida i fa creure tothom que té un control fiscal» ens va explicar l’Assumpta.
Una història que, com gairebé totes, recull una idea per reflexionar,i, en aquest cas, és que els diners poden canviar a les persones i que no t’atorguen la felicitat absoluta. Un muntatge ple de situacions hilarants, plena de gags i on l’objectiu principal és sempre passar una bona estona. 
Les properes funcions tindran lloc el dijous, divendres i dissabte.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT