PUBLICITAT

Canillo

Blanch: "Gràcies a tots per fer-ho possible"

El director general de la Copa del Món Grandvalira 2016 aplaudeix la implicació de tot el país

Per Iván Moure

Lindsey Vonn es retira de l'Àliga a cavall del seu tècnic i davant l'expectació de decenes d'espectadors, per no relliscar al pendent, una vegada acabada la combinada alpina de la Copa del Món de Grandvalira, ahir.
Lindsey Vonn es retira de l'Àliga a cavall del seu tècnic i davant l'expectació de decenes d'espectadors, per no relliscar al pendent, una vegada acabada la combinada alpina de la Copa del Món de Grandvalira, ahir. | Iván Moure
Després d'un duríssim i exitós cap de setmana amb la Copa del Món femenina d'esquí alpí Grandvalira 2016, aquest matí ha tocat fer un balanç in situ, a l'hotel Nòrdic ubicat al peu de l'arribada de l'Àliga. Conrad Blanch, director general del Comitè organitzador, ha liderat una taula a la qual hi havien també el president de la Federació Andorrana d'Esquí, Albert Coma; Francesc Camp, ministre de Turisme; i Jordi Pujol, director de cursa i màxim exponent de l'estat de la pista.

Tots els estaments del país implicats en l'esdeveniment van coincidir a definir el gran esdeveniment del Tarter com un èxit total. Blanch, sense donar volts, va aplaudir la implicació de tothom: "Gràcies a tots per fer-ho possible", va sincerar-se fent referència, sense oblidar-se de ningú, als prop de 180 voluntaris, el centenar de treballadors de Grandvalira-Ensisa, els 192 mitjans de comunicació acreditats, les decenes d'agents de seguretat pública i serveis mèdics, els milers d'espectadors que van omplir l'arribada de l'Àliga, el suport -sobretot econòmic- de les administracions públiques de Canillo i de Govern,, i les pròpies esquiadores, protagonistes principals de l'espectacle.

Demà, més informació de totes les dades de la Copa del Món femenina a El Periòdic d'Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT