PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nou espai solidari de Centre Comercial Andorrà entrega la recaptació a l'EENSM

El centre comercial ha inaugurat una secció destinada a articles amb finalitats socials

Per El Periòdic

Entrega del xec de la recaptació de l'espai solidari  (Pilar Díez, presidenta de la Junta Rectora de l’EENSM, Celine Mandicó, directora general de l’EENSM, i Bonifacio Pérez, director general del grup CCA)
Entrega del xec de la recaptació de l'espai solidari (Pilar Díez, presidenta de la Junta Rectora de l’EENSM, Celine Mandicó, directora general de l’EENSM, i Bonifacio Pérez, director general del grup CCA) | Centre Comercial Andorrà
Centre Comercial Andorrà (CCA) ha inaugurat l’Espai Solidari, una secció on es comercialitzen articles creats especialment per diferents finalitats socials, i on la recaptació es destina íntegrament a projectes solidaris i d’integració de persones en risc d’exclusió social. Hi ha articles fabricats als tallers ocupacionals Xeridell, de l’EENSM, que tenen una realització manual d'aquests articles representa una tasca llarga i minuciosa, i això fa que tinguin un encant únic i especial. 
 
Durant l’any es podran trobar les novetats que els tallers preparen amb motiu de Sant Jordi, Nadal i altres dates especials.
 
El dia 24 de febrer es va realitzar l’entrega d’un xec de 1.000 euros a favor de l’EENSM, corresponents a la recaptació del període de Nadal. A l’acte, hi van participar la Sra. Pilar Díez, presidenta de la Junta Rectora de l’EENSM, la Sra. Celine Mandicó, directora general de l’EENSM, i el Sr. Bonifacio Pérez, director general del grup CCA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT