PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc jugarà amb la primera samarreta de la història del club davant l'Estudiantes

L'entitat enceta així una sèrie d'homenatges començant pels pioners del BCA

Per ALBERT CANES

Josep Marín, Gorka Aixàs i Jordi Farré, en la presentació del Dia de les Llegendes amb l'equipació de dissabte i la primera de la història.
Josep Marín, Gorka Aixàs i Jordi Farré, en la presentació del Dia de les Llegendes amb l'equipació de dissabte i la primera de la història. | A. C.
El MoraBanc Andorra jugarà aquest dissabte davant el Movistar Estudiantes amb una samarreta especial. Es tracta d'un disseny inspirat en la primera equipació de la temporada 1970-1971, amb els colors de la bandera d'Andorra en horitzontal i pantalons blancs.

Aquesta és una de les accions per al primer homenatge d'una sèrie que farà el club regularment als històrics de l'entitat tricolor. El 'Dia de les Llegendes' comptarà aquest dissabte amb un homenatge especial durant el descans del partit de dissabte als pioners del club, els jugadors i membres que van formar part de la plantilla de la temporada 1970-1971, la primera del club, com per exemple Josep Marín i Jordi Farré, presents en la presentació de la iniciativa. "Estava clar que en la primera acció tocava homenatjar-los a ells", ha explicat avui el president del MoraBanc, Gorka Aixàs. 

Més informació, demà a El Periòdic d'Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT