PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Finalitzades les obres de l’urbanització Mallol de la Seu

Les actuacions de remodelació s’han realitzat sobre 2.000 m2

Per EL PERIÒDIC

Obres de reurbanització realitzades a la zona Mallol de la Seu d’Urgell.
Obres de reurbanització realitzades a la zona Mallol de la Seu d’Urgell. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
L’Ajuntament de la Seu ha finalitzat les obres de reurbanització dels carrers de la zona coneguda com la Urbanització Mallol de la Seu d’Urgell, que van ser iniciades a mitjans del passat mes de setembre i que han consistit en la renovació dels serveis municipals, així com la modernització i millora general d’aquesta part residencial de la ciutat. 
 
La superfície total d’aquesta actuació ha comprès prop de 2.000 m2. Les sobres han comprès l’arranjament del carrer de Ponent, el Passatge de Prats de Cadí, el Passatge Romaní i el Passatge de la Segla Boixadera. A més a més també s’ha arranjat el paviment del carrer de Circumval·lació, ja que s’ha  modificat algun servei. 
 
Plataforma única / Després de les obres de reurbanització, els carrers que comprenen la Urbanització Mallol tenen una composició de plataforma única que inclou una part central de tres metres pel pas de vehicles, i dues voreres asimètriques de un metres i dos metres, segons matisa l’ajuntament urgellenc. 
 
Per accedir a aquests vials s’ha remuntat la vorera dels carrers adjacents, és a dir, el Passeig del Parc i el carrer de Circumval·lació. Davant la realització d’aquesta important obra de millora a la Urbanització Mallol, el tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jesús Fierro, afirma que amb aquesta reurbanització «s’aconsegueix donar-li un caire més adequat per als vianants mitjançant la creació d’una plataforma única, on es diferencia la zona de la calçada pel trànsit rodat de vehicles i la zona de vianants a través de paviments diferents». Alhora, afegeix Fierro, «la urbanització gaudeix d’una renovada xarxa d’aigua potable, de clavegueram i enllumenat públic».
 
En la zona també s’hi ha instal·lat mobiliari urbà, com ara bancs per seure i papereres. Així, l’obra ja està acabada, i ara només queda pendent el tancament econòmic de la mateixa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT