PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

‘Mrs. Brownie’ enceta la commemoració del Dia de la Dona

La proposta de teatre musical té l’actuació de Laura Guiteras

Per EL PERIÒDIC

Cartell de l’obra.
Cartell de l’obra. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
El Teatre Cinema Guiu de La Seu d’Urgell encetarà avui el programa d’actes per commemorar el proper Dia Internacional de les Dones amb l’espectacle musical Mrs. Brownie.
 
Aquesta proposta cultural està organitzada pel servei de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb la col·laboració del Pla per a la Igualtat d’Oportunitats i l’Institut Català de les Dones. 
 
La companyia anoienca Teatre Nu s’endinsa per primer cop al món del teatre musical aliant-se amb la coneguda actriu i cantant Laura Guiteras, acompanyada al piano per Abel Boquera, segons ha informat l’ajuntament urgellenc. Es tracta així d’un espectacle carregat de diversió i magnífica música en viu, amb un repertori que beu del swing, el jazz, el blues i el soul per dur a terme la representació.
 
Mrs. Brownie / Mrs. Brownie presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entranyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.
 
A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat, Mrs. Brownie mira amb tendresa i humor la humanitat d’algú que –després de ser considerat un mite– ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT