PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marc Garcia estarà de baixa mes i mig, i Vales torna a una convocatòria

Males i bones notícies per a dos internacionals de futbol que esperen estar a punt per a l'amistós del 28 de març

Per Iván Moure

Marc Garcia, després de sortir enguixat del metge, ahir a Barcelona.
Marc Garcia, després de sortir enguixat del metge, ahir a Barcelona. | M. G.
Ahir es van produir dues notícies totalment contràries per a dos internacionals de la selecció de futbol dels considerats peces clau per al seleccionador, Koldo Álvarez.
 
La cara amarga la va viure Marc Garcia, que en el partit del cap de setmana passat del seu Rubí contra el Manlleu (derrota per 1-3) va intentar evitar el 0-2 tirant-se a terra amb tanta mala sort que se li va quedar la mà enrera i es va trencar el quart metacarpià de la mà dreta. «És una fractura obliqua , complicada, que està al límit de la operació». Amb tot, ahir li van enguixar el braç i segons com evolucioni, dimecres que ve en la pròxima visita el metge li dirà si cal passar pel quiròfan.
 
«Si no m’operen, tinc per mes o mes i mig de baixa i sinó, la recuperació serà més ràpida. Per l’amistós del pròxim 28 de març [contra Moldàvia a l’Estadi Nacional Ta’Qali de Malta] arribaré molt justet però tot i que no podré jugar partits de lliga perquè porto el guix, sí podré entrenar».
La bona notícia és el retorn de Marc Vales als terrenys de joc, després de la lesió muscular que va patir a l’agost de l’any passat. Demà, l’Hospitalet juga a les onze del matí un amistós contra el Qingdao Huanghai xinès a Tordera, ell ha entrat en la convocatòria i el més lògic és que jugui. «Porto dues setmanes molt bones i la idea és entrar en dinàmica. Estic boig per jugar», va afirmar amb l’il·lusió d’un juvenil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT