PUBLICITAT

Tallinn

Ple de derrotes en el duel amb Xipre

Cervós debuta amb l’equip andorrà i només el dobles és igualat

Per #GASS

Baghdatis i Poux abans de començar el seu partit.
Baghdatis i Poux abans de començar el seu partit. | FAT
Derrota clara d’Andorra a la segona jornada de la Copa Davis. Va perdre a Tallinn per 3-0 davant Xipre, un dels conjunts cridats a aconseguir l’ascens al grup 2. El duel va servir per fer rotacions.
 
S’esperava que Èric Cervós fes el seu debut amb el combinat en els darrers enfrontaments, un cop les opcions de pujar quedessin relegades. Però no va ser així i a la segona jornada ja va estrenar-se. Va ser davant Petros Chrysochos, amb el que va perdre sense sumar cap joc. Va caure per un doble 6-0. El plat fort el tenia Jean Baptiste Poux, que s’enfrontava a Marcos Baghdatis, número 39 del rànquing ATP. El primer set va ser més disputat, per acabar perdent per 6-2 i 6-0. El doble tancava l’enfrontament amb els xipriotes. Poux feia parella amb Laurent Recouderc. Els andorrans van perdre per 2-1 (4-6, 7-6 i 6-1). Al segon set, amb 5-5 al marcador, van tenir pilota de break, però la van desaprofitar, igual que al segon, que van poder posar-se 0-2 i d’aquí van passar a perdre la resta de jocs.
Els canvis respecte al que inicialment estava establert, com donar descans a l’indivicual a Recouderc, es va produir perquè «no teníem res a fer. Hem fet canvis per donar descans», afirmava Gerard Blasi, capità de l’equip. Cervós, a la seva estrena, «es notava una mica nerviós, però ha mostrat actitud i ha lluitat». El jove jugador seguirà intervenint, perquè «som un equip i crec que ha de jugar més partits». En l’altre duel de la jornada Montenegro va vèncer a Islàndia (2-1). Avui Andorra juga contra aquests últims.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT