PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra pot donar un pas quasi definitiu

Visita el camp del cuer, el Molletense

Per JOAN JOSEP BLASCO

Oriol defensa a un jugador del Manresa.
Oriol defensa a un jugador del Manresa. | J.J.B.
Moment important per a l’FC Andorra. Té l’oportunitat d’aconseguir uns punts que li permetin tenint ben a prop la permanència. Per aconseguir-ho haurà de fer una cosa que fa més de tres mesos que no assoleix, i és guanyar a domicili. Demà visita al cuer, la UD Molletense.
 
«Pot ser un partit decisiu. Cal que estiguem ben mentalitzats i oblidar-nos que és l’últim classificat» remarca el tècnic andorrà, Justo Ruiz, que vol evitar qualsevol tipus d’excés de confiança per la condició de qui tindrà al davant, cuer amb només 10 punts, que és qui menys gols suma del grup 1. Només ha aconseguit dues victòries i quatre empats en el que va de temporada. El record de l’enfrontament de la primera volta el té ben present, en un matx que es va guanyar però que va costar desencallar: «Va demostrar que no sembla un equip de la part baixa».
 
Pensant en la permanència, «hauríem d’intentar encadenar un parell de victòries. És el moment idoni», assegura el tècnic, que tindrà les baixes de Leo i Gil per lesió; i Cisteró per sanció, al complir cicle de targetes. Ludo i Juli estaran disponibles, i fins i tot pot estar-ho Robert. Les baixes estan sent una constant aquesta temporada, però l’FC Andorra ha sabut afrontar aquesta circumstància. El secret està en la unió: «El mèrit d’aquest equip és el vestidor. I ells estan convençuts que aquesta unió es transforma el cap de setmana en competitivitat i compromís. Ho tenen clar. Sense això difícilment estaríem en la situació que estem». Perquè després de les jornades exigents que han hagut d’afrontar durant el mes de febrer «ni el més optimista hagués pensat que estaríem en la situació en que estem ara».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT