PUBLICITAT

Barcelona

Puigdemont visita el Pirineu i fa parada al municipi de la Seu

El president es reunirà amb els alcaldes per conèixer el territori

Per EL PERIÒDIC

El president de la Generalitat de Catalunya
El president de la Generalitat de Catalunya | EL PERIÒDIC
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, farà avui i demà una visita institucional a les comarques pirinenques, on es reunirà amb els alcaldes de la zona per conèixer de primera mà la realitat d’aquest territori. El cap de l’Executiu anirà concretament als municipis de Puigcerdà, Alp, La Seu d’Urgell, Sort i Rialp, segons ha informat la Generalitat de Catalunya. 
 
El programa d’avui finalitzarà amb la visita a La Seu. El president arribarà a l’Ajuntament a les 17.30 hores, on serà rebut per l’alcalde, Albert Batalla, i la resta de regidors. Després d’una breu reunió amb els portaveus municipals, el president anirà a la Sala de plens, on saludarà els representants d’entitats del municipi i els treballadors del consistori. Posteriorment, el president atendrà els mitjans de comunicació.
 
A continuació, cap a les 18.15 hores, el cap del Govern farà una visita a l’Hospital de La Seu d’Urgell i es reunirà amb el Patronat de la Fundació d’aquest centre sanitari, acompanyat del conseller de Salut, Toni Comín. 
 
Agenda del president / D’aquesta manera, l’agenda de Puigdemont començarà avui a l’Ajuntament de Puigcerdà, on té previst arribar a les 13.00 hores. El cap del Govern serà rebut per l’alcalde de la ciutat, Albert Piñeira, i la resta de membres del consistori. 
 
Després de signar al Llibre d’honor, el president i la resta d’autoritats es desplaçaran al pàrquing municipal ubicat sota el Museu Cerdà, per tal d’inaugurar la primera fase d’aquest equipament. En aquest punt hi hauran parlaments de l’alcalde i del president. Ja a la tarda, al voltant de les 15.15 hores, el cap de l’Executiu es reunirà amb el Consell d’alcaldes de La Cerdanya, encapçalat per l’alcalde d’Alp i president del Consell Comarcal, Ramon Moliner. 
 
Un cop finalitzada la trobada, Puigdemont es desplaçarà a Alp (16.15 h), on visitarà les obres de remodelació del parc de bombers voluntaris d’aquest municipi. 
 
Tot seguit, el president anirà a la Sala de plens de l’Ajuntament, on signarà el Llibre d’honor. Així mateix, acompanyarà al president en aquesta visita territorial la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT