PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’exposició ‘Que la força t’acompanyi’ obre portes

Els visitants podran introduir-se en el món Star Wars a partir d’avui

Per EL PERIÒDIC

L’exposició dedicada a Star Wars ‘Que la força t’acompanyi’ al CAEE, ahir.
L’exposició dedicada a Star Wars ‘Que la força t’acompanyi’ al CAEE, ahir. | ANA / M. G. C.
L’exposició de la saga galàctica de Star Wars, situada al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE), obre portes avui i fins el proper dissabte 30 d’abril perquè curiosos i seguidors s’introdueixin en Star Wars, que la força t’acompanyi. 
 
La mostra està formada per un centenar de peces, procedents d’una col·lecció particular, i recull els personatges més destacats de la saga com Darth Vader, Luke Skywalker o el mestre Yoda, i a part també s’hi poden trobar naus, armes i els robots tant del costat fosc de la força com del costat lluminós dels Jedis, segons ha informat l’ANA. Així mateix, l’exposició està pensada per a tothom, tant per als fans de la saga com per als que vulguin descobrir l’enfrontament entre els rebels i l’imperi. 
 
L’entrada a l’exposició és gratuïta i es podrà visitar de dilluns a dissabte de les 9.30 hores fins a les 13.30 i a les tardes de les 15.00 a 19.00 hores. La responsable del CAEE, Ruth Casabella, destaca que la mostra està pensada per «consolidar el públic infantil» que visita el CAEE. 
 
El centenar de peces que es poden veure a l’exposició són d’una col·lecció particular i Casabella matisa que recollir i seleccionar les peces «ha estat molt complicat». Així mateix, segons la responsable del CAEE, la idea d’organitzar aquesta exposició «va néixer fa molt temps», ja que al Centre d’Art regularment s’han organitzat activitats i exposicions relacionades amb el món del cinema.
 
Inauguració / Avui a les 19.00 hores tindrà lloc la inauguració i es farà un berenar galàctic. A més, també s’ambientarà Vivand i la part alta de la parròquia amb la col·laboració de l’Associació de frikis d’Andorra i els Amics de la part alta d’Escaldes, que es disfressaran de diferents personatges de Star Wars. 
 
A part de la mostra del centenar de peces, cada dissabte a les 15.00 hores es farà una activitat de manualitats de Star Wars per a les famílies. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT