PUBLICITAT

Veysonnaz

Marín, classificat per a la final de la Copa del Món de Veysonnaz

L’andorrà cau sense greus conseqüències a les ‘qualis’ i obté el 23è i 28è millor temps

Per El Periòdic

Lluís Marín, poc abans de pujar al podi a la Copa del Món de Feldberg.
Lluís Marín, poc abans de pujar al podi a la Copa del Món de Feldberg. | FACEBOOK
L’estació suïssa de Veysonnaz acull aquest cap de setmana dues cites de la Copa del Món de boardercross. i ahir es van disputar les dues rondes de qualificacions: una per a les  finals d’avui i una altra per a les de demà. El representant andorrà, com és habitual, va superar amb èxit les dues prèvies, no sense un ensurt sense cap conseqüència preocupant.
 
Durant els entrenaments de dijous, Marín es va trobar molt ràpid, amb bones sensacions, però ahir, en la primera ronda de qualificacions, va caure en un peralt a la primera baixada i va marcar un temps de 1.02.70, tres segons més que el temps de tall, que fa fixar l’italià Luca Matteotti amb una marca de 59.59. L’andorrà va poder continuar competint sense problemes malgrat el petit accident i en la segona ronda, sense arriscar a la part final veient que l’objectiu estava gairebé aconseguit,  va marcar el quart millor registre: 59.51 que el deixaven com el 28è millor temps a menys de dos segons del més ràpid, l’austríac Markus Schairer, que va aturar el crono en 57.78.
 
En la qualificació per a demà, Marín no va tenir problemes per assolir la classificació a la primera ronda, amb un temps de 59.36 que li va donar el 23è lloc a segon i mig del seu amic, el francès Pierre Vaultier (57.82), que va aconseguir la millor marca.
 
D’aquesta manera Marín, que ocupa el desè lloc de la classificació general, tindrà l’oportunitat de lluitar pel màxim en les dues finals de la Copa del Món.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT