PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «Fa un mes que no guanyem i ja en tenim ganes»

El MoraBanc busca trencar la ratxa de derrotes contra un ‘Estu’ poc fiable

Per Iván Moure

La plantila, ahir al Poliesportiu amb l’equipació ‘retro’ amb què jugarà aquesta nit contra l’Estudiantes.
La plantila, ahir al Poliesportiu amb l’equipació ‘retro’ amb què jugarà aquesta nit contra l’Estudiantes. | Albert Martín
Barça, Tenerife i Bilbao són els tres últims rivals del MoraBanc en la Lliga Endesa i l’equip que dirigeix Joan Peñarroya ha caigut amb els tres. Entremig, una setmana Copa del Rei i demà toca l’Estudiantes, penúltim classificat. El tècnic tricolor, tot i ser caut i apuntar que «malament faríem si mirem la classificació», no va negar les ganes de canviar la ratxa negativa: «Fa un mes que no guanyem i ja tenim ganes».
 
Amb tot, el tècnic va mostrar el seu habitual respecte a l’adversari: «Serà un partit complicat i hem de recuperar el saber patir, perquè no només es pateix amb els grans, i retrobar-nos amb els bons moments. Que el rival estigui a la zona baixa de la classificació no és una pressió afegida perquè es tracta d’un històric en una situació complicada que ha millorat la seva plantilla».
 
El cert és que l’Estudiantes ha guanyat un dels nou últims partits, porta sis derrotes seguides i fora ha caigut en nou dels onze enfrontaments jugats. Aquesta dada, però, és poc fiable, perquè els dos que ha guanyat han sigut a Tenerife i Bilbao. D’aquí que Peñarroya alertés que no s’ha de donar res per suposat: «Si algú ve amb una idea preconcebuda de que guanyarem, va malament», va deixar clar. Perquè l’Estudiantes va canviar de tècnic a principis de febrer [Sergio Valdeolmillos per Diego Ocampo] i s’ha reforçat amb Laprovittola, «un internacional argentí que porta el pes ofensiu», segons va definir-lo Peñarroya, Pumprla, «un pivot que dona rebot, consistència i defensa», i Simpson, «un home de feina, d’intangibles», similar  al txec, a més de tenir Juancho Hernangómez, a qui vindran a veure scouters de New Orleans Pelicans, Orlando Magic i Miami Heat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT