PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les entitats demanen el 18 de març per presentar ofertes

Els bancs andorrans interessats en Vall Banc volen més informació

Per J. R. B.

Una compareixença de l’AREB davant la comissió especial.
Una compareixença de l’AREB davant la comissió especial. | TONY LARA
Les entitats bancàries andorranes interessades en la compra de Vall Banc han demanat a l’AREB i al Govern que ajorni el termini de l’11 de març per presentar les ofertes fins el dia 18. El motiu d’aquest fet és, novament, que els bancs estan treballant encara la informació i, igualment, volen més dades per continuar treballant en les respectives ofertes.
 
Fonts bancàries han confirmat que la demanda d’ajornament està feta, però que no han rebut resposta ni per part de l’AREB ni per part del Govern. D’aquesta manera, això suposaria un nou ajornament de les dates que, si bé en principi es va situar a finals de febrer, ja es va traslladar a l’11 de març i ara, novament, pateix una variació amb la demanda de les entitats perquè sigui el dia 18 la data límit.
 
Els germans Cierco / Mentre això passa a Andorra, fora de les fronteres els germans Higini i Ramon Cierco continuen amb la seva feina de defensar els seus interessos. En declaracions al periòdic espanyol El Mundo, l’advocat del bufet de Washington Lewis Baach, Manuel Varela, que representa els interessos dels Cierco als Estats Units, ha insistit en què els propietaris «esperen una negociació amb el Govern d’Andorra sobre la base de la bona voluntat per les dues parts, per ser compensats, encara que fins el moment no hi hagi hagut cap mostra al respecte». Els Cierco demanen el 75% del valor de BPA i Banco Madrid, això és 375 milions d’euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT