PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Investigat un policia per la difusió de la foto de la jove morta

La imatge va ser captada després del xoc i divulgada a través de WhatsApp

Per EL PERIÒDIC

L’estat com va quedar el vehicle sinistrat.
L’estat com va quedar el vehicle sinistrat. | EL PERIÒDIC
La Policia està investigant si va ser un agent del cos el responsable de divulgar a través de WhatsApp la fotografia de la jove estudiant que va morir en un accident de trànsit a la carretera N-145 el passat 22 de gener. Si la difusió de la imatge de la menor ja va provocar la indignació de la família i de molts ciutadans, el fet que sigui un policia el responsable de la difusió va aixecar ahir encara més malestar.
 
La víctima era alumna de l’IES Joan Brudieu de la Seu i els seus familiars van demanar col·laboració ciutadana per evitar que la fotografia es continués difonent. Després de presentar una denúncia als Mossos, la unitat d’investigació de l’Alt Urgell i l’Àrea Regional de Trànsit va identificar els autors de la fotografia, als quals s’investigava per un delicte contra la intimitat i el dret a la pròpia imatge. Segons va informar ahir SER Andorra, un d’ells es tracta d’un policia andorrà que també va estar involucrat en la venda il·legal d’euros andorrans a través d’internet.
 
Dos imputats / Els Mossos d’Esquadra van imputar a finals del mes passat dos veïns de la Seu d’Urgell als quals se’ls acusa de fer una fotografia a la jove menor d’edat que va morir en el tràgic accident del passat 22 de gener a la N-145 i difondre-la mitjançant WhatsApp. La investigació va determinar que una persona va prendre la fotografia de l’accidentada i la va enviar a l’altre imputat, que va ser el que l’ha va anar difonent a través de l’esmentada aplicació per a mòbils. Als dos se’ls acusa d’un delicte contra la intimitat i un altre contra el dret a la pròpia imatge. Els Mossos van poder localitzar l’autor de la fotografia per les càmeres que hi ha al túnel del Bordar, prop d’on va tenir lloc l’accident. La investigació va determinar que la imatge es va prendre des d’un dels vehicles que van quedar retinguts al punt de l’accident, en concret des d’un dels que estava situat a les primeres posicions de la cua.
 
L’accident del divendres 22 de gener va commocionar Andorra i la Seu d’Urgell en resultar morta una noia que anava a l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. En la topada van resultar ferides tres persones més. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT