PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferit de gravetat un esquiador de 17 anys en patir una col·lisió

El jove ha estat traslladat a un hospital barceloní amb traumatismes severs i un possible trencament de tràquea

Per ESTEFANIA GRACIA

Esquiadors al Pas de la Casa.
Esquiadors al Pas de la Casa. | TONY LARA
Un esquiador holandès de 17 anys va patir ahir un greu accident a la pista Costa Rodona del sector del Pas de la Casa al col·lisionar contra un altre esquiador francès de 42 anys. El jove va ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell (HNSM) amb helicòpter, mentre que l’home es va portar amb ambulància. 
 
Veient la gravetat de les lesions, cap a les 17:30 hores de la tarda els metges van decidir traslladar al pacient de 17 anys a un centre sanitari de Barcelona perquè se li practiqués una possible cirurgia toràcica, ja que els metges tenien el dubte de si el noi havia patit o no un trencament de tràquea, observacions que posteriorment es van determinar a l’hospital barceloní. A causa del cop, el jove també va patir una fractura de fèmur i un traumatisme cranioencefàlic greu. 
 
Pel que fa a l’altre home accidentat, tot i la gravetat dels fets, no va patir lesions importants, ja que des del servei d’urgències de l’hospital no es té constància que l’afectat necessites intervencions de tals magnituds. 
 
Accident de trànsit / Durant el dia d’ahir també va tenir lloc un accident de trànsit on un turisme espanyol va atropellar a un home de 54 anys. Abans de col·lisionar, l’afectat va saltar i va xocar contra el vidre frontal del vehicle. Tot i això, l’home va restar conscient a l’espera que arribés l’ambulància. Un cop el van atendre els serveis sanitaris, l’home va ser traslladat a l’HNSM per una posterior revisió de les lesions. Els fets van ocórrer al voltant de les 11.30 h del matí al Prat de la Creu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT