PUBLICITAT

Andorra La Vella

Una tovallola provoca el foc en la sauna d’un hotel

Un petit incendi que no va fer cap desgràcia personal

Per JOSEP ROMERO

Hotel Cèrvol.
Hotel Cèrvol. | EL PERIÒDIC
Afortunadament tot va quedar-se  en un ensurt. Un petit incendi ahir a la sauna de la planta cinquena de l’hotel Cèrvol, de l’avinguda de Santa Coloma de la capital, va requerir la intervenció de dos vehicles dels bombers que van rebre l’avís minuts abans de les nou del matí.  
 
El cap de guàrdia del cos va explicar que el foc es podria haver originat per una tovallola que va prendre a l’interior de la instal·lació sinistrada. Sembla ser que alguna persona se l’hauria descuidat just al costat de  l’espai on es troben les roques. 
La tovalla es va escalfar fins al punt d’originar les flames. Es dóna la circumstància que davant de la sauna i una zona de banys turcs que en cap moment van patir cap afectació.
 
CAP VÍCTIMA/ El sinistre no va provocar cap ferit ni desgràcia personal després que els bombers actuessin de forma  ràpida i eficaç, i fins i tot, no fent necessari el desallotjament ni l’evacuació dels clients dels pisos superiors, que eren els que possiblement més risc corrien d’intoxicar-se per inhalació de fum. 
 
Ara cal determinar l’afectació a nivell de danys materials que els responsables de l’establiment hoteler hauran de quantificar, però tot apunta que no seran molt elevats.  
L’incendi va ser controlat i extingit molt ràpidament, evitant així que el foc es propagués per  la resta de l’aquest hotel que consta de vuit plantes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT