PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

‘Els bombers t’acompanyen a donar sang’, a la Seu

La iniciativa es porta a terme aquest mes en diversos llocs de Catalunya

Per EL PERIÒDIC

Cartell de la campanya.
Cartell de la campanya. | El Periòdic
L’Associació Cultural i Esportiva Bombers de la Seu s’ha sumat a la campanya Els bombers t’acompanyen a donar sang, organitzada per Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits. La iniciativa es duu a terme durant aquest mes de març en una vintena de poblacions de tot Catalunya.
La col·lecta de sang a la capital urgellenca tindrà lloc aquest dissabte, de 10 del matí a 1 del migdia, a la plaça dels Oms, davant de la catedral. Allà hi haurà aparcat l’autocar del Banc de Sang, que serà l’espai on es realitzaran les extraccions. A més, l’activitat solidària estarà amenitzada amb l’exhibició de diversos vehicles del Parc de Bombers de la Seu d’Urgell.
A més, l’Associació Cultural i Esportiva Bombers de la Seu durà a terme la jornada de donació de sang tot coincidint amb la setmana que es commemora el Patró dels Bombers. La campanya comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 
Les reserves de sang baixen considerablement durant la Setmana Santa. El canvi d’hàbits i les vacances fan que la població s’acosti menys als punts de donació i aquesta campanya vol incentivar precisament les donacions les setmanes prèvies.
PUBLICITAT
PUBLICITAT