PUBLICITAT

Andorra la Vella

Francesc Solana no es planteja fer cap renovació fins a final de curs

El director tècnic del MoraBanc recalca que ser als play-off no és l’objectiu prioritari del club

Per ALBERT CANES

Gorka Aixàs, Stephen Holt i Francesc Solana, en la presentació del nord-americà fa dues setmanes.
Gorka Aixàs, Stephen Holt i Francesc Solana, en la presentació del nord-americà fa dues setmanes. | TONY LARA
Res de renovacions, per ara. El director tècnic del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va explicar ahir en roda de premsa que el club no té la intenció d’ampliar el contracte a ningú en els propers dies o setmanes, a diferència del que estan fent alguns equips de l’ACB durant aquests dies, com és l’exemple de Tomas Satoransky amb el Barça Lassa o el de Jota Cuspinera amb el Montakit Fuenlabrada. 
 
La intenció és començar a parlar dels contractes dels jugadors i tècnic del club un cop finalitzi la temporada. «No som un club que treballi així [fer renovacions a mitja temporada]. No creiem que sigui moment de fer aquesta feina», explicava Solana. Més extensa va ser la seva resposta quan se li va demanar per la continuïtat de l’entrenador, Joan Peñarroya, a qui coneix des de fa més de sis anys: «Sempre hem sigut molt clars, ell creu en aquesta feina. Acabarem la temporada, farem balanç, si estem bé seguirem i si no... Hem estat sis anys i crec que la confiança és mútua i no ha de ser un problema». 
 
Sobre l’actual situació del MoraBanc a la classificació, el director tècnic va assenyalar que els tres partits següents al del Reial Madrid seran clau en les aspiracions de l’equip a ser a final de temporada al play-off. «El triomf de dissabte ajudarà a ganyar confiança i bon feeling, el que ens ve després ha de decidir el nostre futur. Els partits a Manresa, contra el Fuenlabrada i contra el Guipúscoa són tres duels en què l’equip ha de mostrar la seva millor versió i sumar el màxim de victòries possible» ja que guanyar significaria tenir més «opcions d’encarar els últims set o vuit partit en posicions dels 10 primers i intentar lluitar pels play-off». Malgrat tot, Solana va recordar que aquest no és l’objectiu prioritari del club: «No tenim el bagatge com per dir ‘nosaltres hem de jugar els play-off sí o sí’. Però és evident que tenim ganes». 
 
Visita al centre penitenciari/ Luka Bogdanovic, Víctor Sada, Sergi Pino, Betinho Gomes i David Navarro, juntament amb el tècnic i el president, Gorka Aixàs, seran avui al matí a la presó de la Comella per fer una xerrada als interns i jugar una estona a bàsquet amb ells.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT