PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Carchat segueix amb ACSM i conduirà un Peugeot 208

Participarà en proves del calendari del Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt

Per EL PERIÒDIC

Nil Solans, la temporada passada, amb el Peugeot 208.
Nil Solans, la temporada passada, amb el Peugeot 208. | ACSM
Aquesta temporada Joan Carchat seguirà competint. No podrà fer-ho al Mundial de ral·lis com va fer-ho l’any passat, però si que ho farà al Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt. Continua formant part de l’ACSM Rallye Team i canvia de vehicle. Ara tindrà a les seves mans un Peugeot 208 T16 R5.
 
Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida al calendari del Nacional amb el Ral·li Illes Canàries, però Carchat i Claudi Ribeiro no s’estrenaran. Encara estan tancant el pressupost per poder competir en curses d’aquest calendari, així com del Campionat de Catalunya. Amb el que ja no sortiran serà amb el Mitsubishi Lancer Evo X amb el que competien el 2015. En concloure la temporada passada el pilot ordinenc ja va veure que seria extremadament complicat repetir l’experiència, i es va centrar un cop realitzades les primeres converses amb els possibles patrocinadors a reunir els diners necessaris per competir al Nacional.
La temporada que va realitzar, anant a més a mida que es completava el calendari i acabant subcampió de la categoria Producció del Mundial, fa decidir a ACSM a seguir confiant en Carchat. L’equip de competició està composat per tres conjunts. A més dels andorrans estan dues parelles de germans: Pedro i Marcos Burgo (Porsche 997 GT3 Cup Rallye 2010) i Alejandro i Santiago Pais (Mitsubishi Lancer Evo X).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT