PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Isabel Monfort torna amb inspiració aborigen australiana

La mostra d’art la integren una trentena de quadres, principalment olis i acrílics i obres realitzades amb la tècnica del puntillisme i tècnica mixta

Per EL PERIÒDIC

Una de les obres de Monfort.
Una de les obres de Monfort. | COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA
Art aborigen australià i abstraccions, d’Isabel Monfort, és l’exposició que acollirà, fins al 17 de març, el vestíbul del Centre Cultural i de Congressos lauredià acull.
 
La mostra d’art la integren una trentena de quadres, principalment olis i acrílics i obres realitzades amb la tècnica del puntillisme i tècnica mixta. La sèrie de Monfort està influenciada per l’art aborigen australià, en concret, de la regió de Queensland. En algunes obres, l’autora també utilitza la tècnica de la seda aplicada en petits punts que aporten textura i moviment.  
 
Art aborigen australià i abstraccions és una exposició cromàtica, en què predominen els colors aigua i terra inspirats en la formació rocosa Ulurú, sagrada pels aborígens i considerada el melic del món. 
 
És la segona vegada que Isabel Monfort, artista autodidacta aragonesa, exposa a Sant Julià de Lòria. Ara fa un any, el 31 de març del 2015 i juntament amb Manoli Tapias, va portar una exposició itinerant: Fibromiàlgia, convivint amb ella. Monfort ha participat en 132 exposicions col·lectives. A més d’Espanya i França, l’artista autodidacta ha exposat als Estats Units, Itàlia, Portugal, Romania, Suècia i Lituània. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT