PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rudy Fernández reapareixerà davant el MoraBanc

Després de tres mesos de lesió, l’internacional espanyol ja es troba en condicions

Per EL PERIÒDIC

Rudy Fernández, abans de la seva lesió.
Rudy Fernández, abans de la seva lesió. | EL PERIÒDIC
Segons va avançar el diari As, una de les estrelles del Reial Madrid, Rudy Fernández, farà el seu retorn a la pista en el partit d’aquest diumenge,  que enfrontarà el conjunt blanc al MoraBanc Andorra. L’internacional espanyol ha estat tres mesos de baixa per una lesió a l’hèrnia discal, part en la qual va ser intervingut el passat 3 de desembre.
 
En total, Fernández s’ha perdut 31 enfrontaments durant la seva baixa (15 d’ACB, 13 d’Eurolliga i els 3 de la Copa del Rei) i tot apunta a que davant el conjunt tricolor finalitzarà la seva sequera de duels disputats. De fet, el jugador del Reial Madrid es troba en condicions des de fa 10 dies, període que porta entrenant amb els seus companys de manera regular. Malgrat estar disponible, Pablo Laso no ha volgut córrer i per això ha esperat un temps per permetre el  retorn de l’ex NBA. Per tant, en l’enfrontament que té demà el Reial Madrid contra el Zalgiris, Fernández no es vestirà de curt i realitzarà davant la seva afició el seu retorn al Barclaycard Center. 
 
Si no hi ha cap imprevist contra el Zalgiris, el Madrid comptarà amb tots els efectius davant el MoraBanc, per primera vegada en més de tres mesos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT