PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La piscina dels Serradells obre demà després de 9 mesos d’obres

Substituir la coberta i col·locar les 13 bigues ha costat 1,5 milions

Per EL PERIÒDIC

Una imatge de la nova coberta, des de dins de la piscina.
Una imatge de la nova coberta, des de dins de la piscina. | El Periòdic
Nou mesos després i amb un cost de 1,5 milions d’euros, finalment la piscina olímpica del complex dels Serradells obrirà les seves portes demà a partir de les 7.00h del matí. Són diferents usuaris, clubs i entitats que han estat afectades per aquestes obres i que han hagut de buscar en altres instal·lacions del país la seva piscina adequada, gràcies als acords a què va arribar el comú d’Andorra la Vella en el seu moment. 
D’aquesta manera, es tanca un procés llarg amb una complicada obra que havia d’instal·lar una nova coberta que comptava amb fins a 13 bigues que han implicat una gran mena d’esforços amb una operativa especial i amb un meticulós treball d’enginyeria.
Els treballs han consistit en la substitució integral de la coberta de la piscina. La nova coberta, que consta de tretze bigues d’acer, compleix amb els estàndards d’aïllament energètic i això suposarà un estalvi considerable en la factura elèctrica. A més, s’ha substituït tot el paviment interior i exterior del recinte de les piscines. En aquest sentit, el Comú recorda que els vasos de les piscines s’han de renovar a partir dels vint anys de vida, un període sobrepassat als Serradells, que va inaugurar la piscina olímpica el 1991.
Els treballs de reforma estructural i arquitectònica de les piscines interiors van començar l’1 de juny del 2015 i han tingut un cost aproximat d’1,5 milions d’euros. Aquest 2016 seguiran els treballs de millora de la façana exterior per tal de donar continuïtat a la reforma del Centre esportiu dels Serradells iniciada el 2014. Els Serradells compta amb 3.700 usuaris. Els horaris d’obertura, a partir de divendres 11, tornaran a ser els habituals: de dilluns a divendres, de 7 a 22 hores; dissabte, de 10 a 21 hores i diumenge de 10 a 14.30 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT