PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

L'oposició referma el seu desacord amb els comptes i vota no al pressupost per al 2016

Els grups liberal i mixt es mostren disconformes contra les xifres aprovades, que creuen que "no s'adapen a la reaitat del país"

Per MARISA DA COSTA

| TONY LARA
Com cabia esperar, el projecte de llei de pressupost per a l'any en vigor s'ha aprovat amb la sola aprovació del grup parlamentari amb majoria al parlament. Els 13 vots en contra de l'oposició es justifiquen per la manca d'adaptacio dels comptes "a la realitat del país. La votació s'ha desenvolupat aquesta tarda a la sessió ordinària de control al Govern, després de debatre les 19 reserves d'esmena presentades pels consellers de la bancada contrària.

El president del grup parlamentari liberal, Josep Pintat, s'ha manifestat obertament en contra d'unes xifres que ha considerat "maquillades", a més de lamntar-ne el "retard" amb què han arribat. De la seva banda, les dues agrupacions del grup parlamentari mixt n'han lamentat la falta de dedicació de recursos a l'àmbit social. Així, mentre el socialdemòcrata Pere López argumenta un "enfoc diferent" per explicar el vot en contra, des de Socialdemocràcia i Progrés Víctor Naudi va advertir que "abans de fer volar coloms, cal esablir prioriats".

MÉS INFORMACIÓ A L'EDICIÓ DE PAPER DE DEMÀ

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT