PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El CMI vol fomentar la integració dels infants en projectes solidaris

L’organisme ha apropat les ONGs i les seves iniciatives als participants

Per EL PERIÒDIC

Darrera sessió del Consell Municipal d’Infants.
Darrera sessió del Consell Municipal d’Infants. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
El Consell Municipal d’Infants (CMI) de la Seu d’Urgell ha celebrat recentment la segona reunió de la comissió de treball que ha tingut lloc a les instal·lacions del col·legi La Salle. 
 
Entre d’altres qüestions, s’ha presentat el model de placa per instal·lar a les places apadrinades per part de les diferents escoles de la ciutat. Tanmateix, els infants han conegut les diferents ONG de la ciutat, així com els seus principals projectes. Al respecte, la treballadora social del Consorcii d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, Sarai Gómez, els ha explicat el projecte Aliments per la Solidaritat, mentre que la tècnica de Solidaritat de l’Ajuntament urgellenc, Montse Eroles, els ha donat a conèixer la feina que es duu a terme des d’aquesta Regidoria en els diferents àmbits.
 
D’altra banda, els joves participants han reflexionat sobre els motius perquè van o no van al cinema, ja que des del CMI s’estan promovent que els infants urgellencs vagin al cine a la Seu. 
 
Els menuts del CMI també han rebut una enquesta per tal de poder  programar les activitats de la Festa Major que més els hi interessin i donar així el seu parer sobre aquesta celebració popular. Per últim, els representants de la Seu d’Urgell al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC) han explicat als seus companys i companyes els continguts de la darrera assembla que ha celebrat aquest iniciativa. 
 
Així mateix, la sessió ha servit perquè els joves que en formen part segueixin treballant en els temes aprovats durant el plenari d’aquest organisme de representació dels infants de la Seu que es va celebrar el passat mes de novembre, segons ha informat l’ajuntament de la ciutat.
 
A més, en la reunió, les tècniques municipals han donat resposta per part de l’òrgan municipal a les diferents demandes i preguntes formulades al plenari de constitució del Consell. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT